Depremde Mezunumuz Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İdil ÇAKMAK'ı Kaybettik...
13.02.2023

Fakültemiz Göz Hastalıkları Anabilim Dalında 2012 yılında uzmanlığını aldıktan sonra, akademik hayatına Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam etmiş olan genç akademisyen Dr.Öğr.Üyesi Ayşe İdil ÇAKMAK’ı 06 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinde kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Üzüntümüzün büyüklüğünü kelimelerle tarif etmek imkansız. Deprem felaketinde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine ve camiamıza sabırlar diliyoruz.

Tıp Fakültesi Dekanlığı