ÖĞRETİM ÜYELERİMİZİN AKADEMİK BAŞARISI: PROF.DR. BÜLENT GÖRENEK
15.09.2021

Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent GÖRENEK  27 - 30 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olan Avrupa Kardiyoloji Kongresi’nde yayımlanan ve son yıllarda çok önemli bilimsel gelişmelerin olduğu kalp pilleri konusunda en son yenilikler ve hekimlere yönelik önerilerin yer aldığı, kardiyoloji camiasında merakla beklenen kılavuzun hazırlanmasında görev alan az sayıda seçkin bilim insanlarından biri olarak ülkemizi ve fakültemizi gururlandırmıştır. Prof. Dr. Bülent GÖRENEK kılavuzun 2013 yılında yayımlanan bir önceki versiyonunda da görev almış ve tecrübelerini uluslararası hekimlerle paylaşma olanağı bulmuştur . Prof. Dr. Bülent GÖRENEK’ i  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.