ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI: Huda AVVAD, Shukran ALHMİDİ, Mohamad Ali ALHUSSEİN ve Sheven HUSEEN
29.12.2020

2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılında Fakültemiz 1. sınıf öğrencileri Huda AVVAD, Shukran ALHMİDİ, Mohamad Ali ALHUSSEİN ve Sheven HUSEEN ile birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz proje derslerinde yaptığımız ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu Başkanlığı tarafından 2020-2983 no’lu proje olarak desteklenen 4373,67 TL bütçeli “Farklı Radyasyon Dozlarının Escherichia Coli Bakterisi Üzerine Etkilerinin Elektron Mikroskobisi ile İncelenmesi” başlıklı projemiz 17-19 Aralık 2020 tarihlerinde sanal ortamda düzenlenen Uluslararası Genç Araştırmacılar Öğrenci Kongresi’nde (International Young Researchers Student Congress) en iyi poster dalında birincilik ödülünü almaya hak kazanmıştır.