ÖĞRETİM ÜYELERİMİZİN AKADEMİK BAŞARISI:DR.ÖĞR.ÜYESİ ERAY ATALAY
12.11.2020

Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Eray ATALAY Birleşik Krallık Devleti tarafından finanse edilen Chevening bursu ile University College London’da Biyomalzeme ve Doku Mühendisliği alanında eğitim almaya hak kazanmıştır. Bu burs her yıl 160 farklı ülkeden yaklaşık 70.000 kişinin başvurduğu, kariyerlerinin ortasında olan ve alanlarında ülke içi ve global düzeyde liderlik (leadership) ve önderlik (influencer) kapasitesi yüksek kişilere verilmektedir. Burs kapsamında başarılı olan adayların eğitim ücreti dahil her türlü maddi destek sağlanmaktadır. Bu bursu almaya hak kazanan Öğretim Üyemiz Dr. Eray ATALAY’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.