GURUR DUYUYORUZ. PROF.DR. HİLMİ ÖZDEN
14.03.2018

Eskişehir Valiliği İl Sağlık Müdürlüğünün Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye sınırları içinde yürütülmekte olan “Zeytin Dalı Operasyonu” harekatına destek olmak için Suriye sınır hattı boyunca Ülkemiz sınırları içinde kurulan Seyyar Sınır Hastanesinde 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunmak amacıyla UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) personeli olarak 14 Şubat – 04 Mart 2018 tarihleri arasında Hatay İlimizde görevlendirilmiş olan Fakültemiz Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hilmi ÖZDEN gönüllülük esasına dayalı bu görevini başarıyla yerine getirerek Fakültemizdeki görevine başlamıştır. Zeytin Dalı Operasyonu’nda hiçbir karşılık beklemeden tamamen gönüllü olarak görev alan ve Fakültemizi temsil eden Prof. Dr. Hilmi ÖZDEN’i kutlar, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yürütmekte olduğu bu operasyonu en kısa sürede başarıyla tamamlamasını dileriz.