ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE
9.06.2020

Fakültemizin Değerli Öğrencileri,

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı ile sınırlı olmak üzere; 1. Sınıf 4. ve 5. Kurul, 2. ve 3. Sınıf 5.  ve 6. Kurul sınavları ile bu kurul sınavlarının mazeret sınavları, final ve bütünleme sınavlarının değerlendirilmelerinde baraj uygulanmamasına karar verilmiştir. Baraj uygulaması olmaksızın değerlendirilecek 1. Sınıf 4. Kurul, 2. Ve 3. Sınıf 5. Kurul sınav sonuçları en kısa sürede ilan edilecektir.

Sınavlarınızda başarılar ve sağlıklı günler dilerim.

Prof.Dr. İ. Özkan ALATAŞ

Dekan Vekili