4 ve 5. Sınıf Öğrencilerimizin Yüz Yüze Eğitime Başlaması Hakkında
4.02.2021

1. Pratik uygulamalar ile ilgili yüz yüze eğitim 1 Mart 2021 tarihinde başlayacaktır

2. Ülke veya şehir dışında yaşayan öğrencilerimizin en geç 7 gün öncesinden şehre gelerek, kalacakları yerde kendilerini izole            etmeleri tavsiye edilmektedir.

3. Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında kalacak öğrencilerimizin, öğrenci işleri servisinden yüz yüze eğitime başlayacaklarına dair bir belge alarak yurt müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.

4. Öğrencilerimizin HES kodlarını, sınıf temsilcileri aracılığı ile öğrenci işleri servisine en geç 15 Şubat 2021 tarihine kadar bildirmeleri gerekmektedir.

5. Öğrencilerimizin Covid-19 aşılarının 2. dozunu yaptırmayı ihmal etmemeleri gerekmektedir.

TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

Tüm Kategoriler