TR | EN
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1., 2. ve 3. Sınıf Ders Programında Yer Alan Seçmeli Dersler Hakkında!
9.10.2020

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Güz döneminde fakültemizde 1., 2. ve 3. Sınıf Seçmeli Dersleri uzaktan eğitim yöntemiyle “Microsoft Teams” üzerinden ilgili öğretim üyeleri tarafından kayıt alınmak koşulu ile yapılacaktır. Öğrencilerimize seçmiş oldukları seçmeli derslerine ait “Ekip Kodu” bildirilecek olup, ekip kodu ile seçmeli ders gruplarına girebileceklerdir.

2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz 2019-2020 eğitim öğretim yılında açılmış “Microdoft Teams” hesaplarını kullanabilirler. 2020 -2021 eğitim öğretim yılında fakültemize kayıt yaptıran “Yeni Kayıt, Yatay Geçiş v.b.”  öğrencilerimiz. https://tip.ogu.edu.tr/ıcerik/detay/79/yeni-kayit-ogrencilerimizin-dikkatine duyurumuzu okuyup “Microsoft Teams”  hesabı açabilirler.

1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerimize önemle duyurulur.

DEKANLIK

Tüm Kategoriler