TR | EN
Prof.Dr.Cemal CİNGİ'nin Yapmış Olduğu Tıp Fakültesi Dekanlık Girişi Füzyon Cam Panosu
19.01.2017
Öne çıkan görsel
 
    Tıp Fakültesi tek bir okul gibi görünse de aslında pek çok temel ve klinik bilimlerin iç içe geçmesinden oluşmaktadır. Bu bilimler panoda birbiri içine geçen renklerle betimlenmiştir.
    Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin yeni ambleminden alınan çınar yaprağı, üniversitemizi simgelemektedir. Renginin beyaz olması, bu kurumdan yetişen hekimlerin hiç bir art niyet ve taraf olmaksızın, tüm insanlara sadece tıp hizmeti vermeyi amaçladıklarını simgelemektedir.
    Sol alt bölümde yer alan küçük ve tek renk kuşlar, fakültemize giren, seçilmiş öğrencileri simgelemektedir. Eğitimleri boyunca bu öğrenciler, büyüyüp gelişmekte ve farklı bilimsel alanlarda zenginleşip, farklılaşmaktalardır. Sağ üst köşeden panonun dışına çıkan kuşlar, farklı bilimsel alanlarda zenginleşip, gelişen ve renklenen mezunlarımızı simgelemektedir.
 
 
Kuruma aidiyet duygusunun adeta bir simgesi olan Prof.Dr.Cemal CİNGİ hocamızın Dekanlık girişine hediye olarak yaptığı Füzyon Cam panodan dolayı en derin hislerimizle tebriklerimizi sunarız.
 
TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞI
 
 
 
NOT: Güncel duyurular ve daha ayrıntılı resimler için tip.ogu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.