TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİMİZ VE ÖĞRETİM ÜYEMİZİN BAŞARISI
29.01.2024

Üniversitemiz Tıp Fakültesi 5. Sınıf öğrencisi Dilge YÜCEL’in "Meme kanseri hücrelerine Origanum onites esansiyel yağının antiproliferatif ve sitotoksik aktiviteleri" adlı projesi, Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Didem TURGUT COŞAN'ın Danışmanlığında TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem kapsamında 1919B012301000 numaralı başvuru destek almaya hak kazanmıştır.

TÜBİTAK tarafından desteklenen ve 12 ay sürecek olan bu çalışmalarından dolayı, Öğrencimizi ve Öğretim Üyemizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.