TR | EN
PROF.DR.SİNAN SEBER'İ EBEDİYETE UĞURLADIK
14.10.2021
Öne çıkan görsel

Prof. Dr. Sinan SEBER’i Ebediyete Uğurladık

Geçirdiği rahatsızlık sonucu  09 Ekim 2021 tarihinde aramızdan ayrılan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Sinan SEBER  için, cenaze öncesinde Prof. Dr. Necla Özdemir Salonu’nda tören düzenlendi.

Üniversitemiz Yönetimi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal ŞENOCAK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali ARSLANTAŞ, akademik ve idari personelimiz, Prof. Dr. Sinan SEBER’in ailesi ve dostlarının katılımıyla gerçekleşen törende Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Ali ARSLANTAŞ, Dekanlık adına Dekan Vekili Prof. Dr. Yunus Saim Cavit CAN, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı adına Prof. Dr. Akın TURGUT, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında önceden görev yapmış olan öğretim üyeleri, Hocamızın eşi Fakültemiz Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülten SEBER ve oğlu, birer konuşma yaparak Prof. Dr. Sinan SEBER hocayı anlatıp üzüntülerini dile getirdiler.

Törenin son bölümünde Prof. Dr. Sinan SEBER’ in sevenlerinden dileyenler serbest mikrofonla duygu ve düşüncelerini ifade ederek, onunla ilgili anılarını paylaştılar.