TÖREN - 2020-2021 DÖNEM MEZUNU ÖĞRENCİLERİMİZDEN DERECEYE GİRENLERE PLAKETLERİ VERİLDİ
8.10.2021

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Döneminde mezun olan öğrencilerimizden dereceye girenlere 4 Ekim Pazartesi günü Merkezi Derslikler Onur Holünde tören düzenlendi.

Öğretim Üyelerimiz ve mezunlarımızın ailelerininde katıldığı törende Üniversitemiz Rektörü Prof Dr. Kemal ŞENOCAK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali ARSLANTAŞ, Dekan Prof Dr. İ. Özkan ALATAŞ ve Dönem Birincisi olan öğrencimiz Dr. Mustafa ŞENSES’in yaptığı konuşmaların ardından Fakültemizi ilk on dereceye girerek bitiren mezunlarımıza plaket ve başarı belgeleri verildi.

Daha sonra Acil Tıp Stajında en başarılı İntern Doktor seçilen Dr. İsmail Hakkı YÜKSEL’e ödülü verildi. Tören Dönem birincisi Mustafa ŞENSES’in kütüğe adını çakarak, duygu ve düşüncelerini dile getirdiği mezuniyet mesajını Onur Holündeki yerine yerleştirmesiyle sona erdi.