HEP BİRLİKTE DAHA İLERİYE
15.02.2018

DEĞERLİ HOCALARIM,

Akreditasyon; belirlenen evrensel ölçüt ve standartlara uygunluğun değerlendirilmesidir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak 04-07 Şubat 2018 tarihlerinde Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği tarafından yapılan ara değerlendirme başarılı olarak nitelendirilmiştir.

Önümüzdeki dönemde daha da iyiye gidebilmek, eksiklerimizi tamamlamak, yaptığımız yenilikleri geliştirmek, mevcut olanı daha da mükemmelleştirmek ana hedefimizdir.

Gerek ara değerlendirme sürecinde gerekse bugüne gelme ve bugünden yarına uzanma sürecinde desteğini her zaman gördüğümüz ve görmeye devam edeceğinden hiç kuşkumuzun olmadığı siz değerli öğretim üyelerimiz, araştırma görevlilerimiz, öğrencilerimiz ve diğer paydaşlarımıza göstermiş oldukları fedakar, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, aidiyet duygusu ile başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Saygı ve sevgilerimle.

Prof. Dr. Ali ARSLANTAŞ