BAŞARINIZ BAŞARIMIZDIR: PROF.DR.RAMAZAN DURMAZ
14.02.2018

Fakültemiz Nöroşirürji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof.Dr.Ramazan DURMAZ Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalında 2013 yılında başladığı Doktora eğitimini Şubat 2018’de ‘‘Antalya İlinde Örneğinde Kara Koyunlu Yörük Ağası: Ses Bilgisi, Şekil Bilgisi, Söz Varlığı ve Kara Koyunlu Yörük Etnografyası’’ isimli 750 sayfalık tezi ile tamamlamıştır ve PhD ünvanını almaya hak kazanmıştır.Değerli hocamız, bu çalışmanın kendisi için bir misyon olduğunu ve içinden geldiği topluma ve ülkesine olan vefa borcunu ödediğini belirtmekte ayrıca zekanın, beynin fonksiyonundan öte, bir dil fonksiyonu ve dilin bir toplumun zekasını yansıttığını dile getirmektedir. Kendisini tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.