FAKÜLTEMİZİN 2017-2018 ÖĞRETİM YILI 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON PROGRAMI
12.09.2017

Fakültemizi yeni  kazanan öğrenciler için gerçekleştirdiğimiz Oryantasyon Programı Prof. Dr. Tülay Sarıçam Anfisi’nde Dekanımız Prof. Dr. Ali Arslantaş, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Koray Harmancı ve Prof. Dr. Birgül Yelken’in katılımlarıyla gerçekleşti. Dekan Prof. Dr. Ali Arslantaş yeni gelen ESOGÜ Tıp Fakültesi öğrencilerine hitaben yaptığı konuşmada, ülkemizde milyonlarca öğrenci arasından ilk 6000’e girerek büyük bir başarıya imza attıklarını ve Fakültemizi kazanarak bu sıralara gelmeyi hak ettiklerini söyleyerek bunun gurur verici olduğunu vurguladı. Kendi özgeçmişinden ve öğrencilik hayatından da örnekler verdiği konuşmasında “Köklü bir geçmişe sahip olan  Tıp Fakültemizi kazanarak ülkemizin en kaliteli tıp eğitimini veren fakültelerinden birine geldiğinizi ve bu kıymetli ailenin bireyleri olmanın ayrıcalığını ileriki yıllarda çok daha iyi anlayacağınızı umuyorum” dedi. Motivasyonu güçlü, dinamik yapısıyla çok kaliteli bir kadrodan eğitim alacaklarını belirten Arslantaş öğrencilere başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.